Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και Προϊόντων

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το zenmaison.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στο zenmaison.gr:

– Η αίτηση επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής

– Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν (με τη συσκευασία του),και με την απόδειξη η παραστατικό που παραλάβατε το προιόν...

– Υπάρχει η δυνατότητα στους καταναλωτές να υπαναχωρήσουν, έστω και με μείωση του επιστρεφόμενου τιμήματος κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3ι του Ν.2251/94, ως ισχύει, αν το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση με τη συσκευασία του.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν προκύπτει λάθος από την εταιρεία μας και απλά μετανιώσατε για τα προιόντα που παραλάβατε τότε σας επιστρέφετε το ποσον μειον τα εξοδα μεταφοράς που στείλαμε το δέμα σας .

– Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

– Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.

-Δεν επιστρέφονται χρησιμοποιημένα για λόγους υγιεινής η πλυμμένα προϊόντα.

Δεν επιστρέφονται προιόντα που έχουν γίνει παραγγελία, έχουν κοπεί και ραφεί σε ειδικές διαστάσεις .Ειδη που τροποποποιούνται σε ειδικές διαστάσεις ενδέχεται να πρεπει να προπληρωθούν. 

Στις Επιθυμητές Διαστάσεις Αλλαγές και Επιστροφές δεν Δύναται να Πραγματοποιηθούν  

– Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

– Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@zenmaison.gr

ή στο τηλέφωνο 211 800 1002.